Verhuisd en verjongd

Zoals inmiddels algemeen bekend zijn UB-Sails en UB-Service alweer ruim 1 jaar geleden naar Medemblik  verhuisd en zijn daar sinds begin oktober 2016 weer volop actief.

Aan de Zeldenrust 9 ( blijft leuk ! ) te midden van een aantal andere nautische bedrijven is de 600 m2 grote hal in gebruik genomen. De nieuwe locatie is ruimer en praktischer van opzet en daarnaast ook heel goed bereikbaar vanaf de A7.

Voor  Willem Beiske, die jarenlang de scepter heeft gezwaaid over UB-Service, een mooi moment het  stokje over te geven aan een jongere generatie.  In Patrick van de Walle, die hem al drie winters terzijde had gestaan het vele winterwerk tot een goed einde te brengen, heeft hij ( officieel vanaf 1 september dit jaar )   een enthousiast en kundig opvolger gevonden.

Bijkomend voordeel is natuurlijk ook dat Patrick al een aantal jaren op de vloot is meegevaren en zo reeds bekend is bij  een deel van onze klanten.

Veel blijft bij het oude maar Patrick is zeker van plan zijn eigen draai te gaan geven aan de toekomst van het bedrijf UB-Service.

Om dit kenbaar te maken is er al een nieuw logo ontwikkeld en is er een nieuw email-adres in gebruik genomen:   info@zeilmakerijubs.nl

Het telefoonnummer van het service-deel blijft zoals het was:   06-55821483.

Wat zeker nog even vermeld moet worden is onze nieuwe medewerkster:  Anita Brehm die in ieder geval deze winter, samen met de jullie al bekende master-sailmaker the one & only mr. Koen Al Ravi himself,  Patrick gaat ondersteunen met onderhoud en huiken maken.

Willem blijft in ieder geval deze komende winter nog deels meewerken om langzaam af te kicken van de vele mooie jaren waarin hij met grote inzet en vakmanschap de Nederlandse vloot varende heeft weten te houden.

Om toch ook de komende jaren nog leuk bezig te zijn heeft hij zich een nieuwe hobby eigen gemaakt waar hij diegene die daar echt nieuwsgierig naar zijn graag persoonlijk  over zal informeren.

Winterwerk

Het oude motto van Willem blijft ook onder Patrick bestaan:  Lever alles zo vroeg mogelijk, droog, schoon én netjes opgevouwen !!  aan.   Wij kunnen beter plannen, efficienter werken en jullie zijn er zeker van dat alles in het voorjaar tijdig klaar is.

Huiken & Tenten

Mochten er nieuwe huiken gemaakt moeten worden deze winter, denk er dan wel aan  dat nieuwe huiken nog vóór het aftuigen in de herfst  opgemeten worden. Zonder aangeslagen zeil is de maatvoering voor een goed zittende huik immers moeilijk te bepalen.

Nieuwe zeilen en houten blokken

Daarvoor blijft Hans van der Lee zeker nog een aantal jaren het aanspreekpunt.  Er zijn het afgelopen seizoen weer mooie projecten gerealiseerd en er staat ook op dit moment alweer flink wat werk in de planning voor de komende maanden.

De contactgegevens als voorheen:  h.vanderlee@ubsails.nl    Tel.:  06-15605060

De Toekomst

Wijzelf zijn heel blij dat we op deze manier de vloot weer optimaal van dienst kunnen zijn en we zien er naar uit vele van jullie binnenkort langs te zien komen om (voor zover al niet geweest) de nieuwe loods met eigen ogen te bewonderen.

Puntje van aandacht:  ALTIJD even vooraf bellen s.v.p.  We zijn ook regelmatig onderweg voor afspraken en dan rij je niet voor niets.

Rest ons nog jullie een hele mooie wedstrijd toe te wensen met hopelijk mooi weer en gunstige winden.  Succes en tot gauw.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *